-
Условия за ползване
ВЪВЕДЕНИЕ
Моля, прочетете внимателно тези Условия за ползване, преди да използвате нашите Услуги. Като използвате някоя от нашите услуги (освен да четете тези Условия за ползване за първи път), се съгласявате да спазвате тези Условия за ползване, които могат да се променят от време на време. Ако не сте съгласни да спазвате тези Условия за ползване, не използвайте нашите услуги. Използването на Услугите се счита за приемане на следните Общи условия.
ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ
Нашите Услуги и свързано с тях съдържание (и произволни произведения или подобрения на същото), включително, но не само, целия текст, илюстрации, файлове, изображения, софтуер, скриптове, графики, снимки, звуци, музика, видеоклипове, информация, съдържание, материали, продукти, услуги, URL адреси, технологии, документация и интерактивни функции, включени или предлагани чрез нашите услуги, както и всички права върху интелектуалната собственост, включително, без ограничение, всички търговски марки, марки за услуги, търговски наименования и търговски марки, които могат да се появят в нашите услуги са собственост на нас, нашите лицензодатели, наши филиали и / или идентифицирани трети страни (общо, "Съдържание на услугата"). С изключение на правата за ограничено ползване, предоставени ви в тези Условия за ползване, Вие няма да придобивате никакви права, право на собственост или интерес в нашите Услуги или съдържание на Услугата. Всички права, които не са изрично предоставени в тези Условия за ползване, са изрично запазени.
Възрастови ограничения
Като използвате сайта и / или услугите, Вие гарантирате и заявявате, че сте на достатъчна възраст съгласно законодателството на юрисдикцията, в която пребивавате, за да сключите задължително правно споразумение.
Връзка с нас Условия за ползване
powered by The Spineapple
PDF from this page
Generating PDF from page
It may take up to a minute...
CLOSE